vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

3.492 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Den perfekte løsning til din soveværelsesopgradering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761617 Kategori:

Denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare et sted at sove – det er et ægte fristed for komfort og velvære. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng det perfekte valg for dig, der værdsætter kvalitet og god søvn.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en smuk sort farve, der både fremhæver rummets stil og sikrer langvarig holdbarhed. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den mest komfortable position. Uanset om du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie, garanterer denne seng den optimale støtte til din ryg og nakke.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Den mellemhårde støtte sikrer en stabil liggeposition og en behagelig søvnoplevelse – perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke bare blød og behagelig, den er også hudvenlig og beskytter din madras mod slid. Den yderligere komfort lag giver dig den ekstra luksus, der sætter prikken over i’et på din søvnoplevelse.

Med en sengeramme af robust lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng bygget til at vare og tilføje elegance til dit soveværelse. Med en dimension på 80×200 cm er denne seng perfekt til både små og større rum.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen – forbered dig på at vågne op frisk, udhvilet og klar til en ny dag.

Scroll to Top