vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

3.017 kr.

Få luksuøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den perfekte blanding af kvalitet og elegance til din søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761647 Kategori:

Vil du gerne driftes af drømme, der er lige så lette som skyerne og så komfortable som en varm omfavnelse? Med vidaXL kontinentalsengen med madras i målene 90×190 cm i en fortryllende mørkegrå farve kan dine søvnige ønsker blive til virkelighed. Lad dig forføre af denne luksuriøse seng, der ikke kun lover en god nats søvn, men også en smuk tilføjelse til dit soveværelse.

Stoffet, som denne kontinentalseng er beklædt med, er en sand fryd for øjet. Dets enkle og rene udseende kombineret med åndbare og slidstærke egenskaber sikrer, at din seng forbliver i topform i årevis. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og nyder din yndlingsbog eller ser en spændende serie.

Men det er ikke alt – den indbyggede madras med pocketfjedre er en sand perle i denne eksklusive seng. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop perfekt, absorberer støj og stød og giver dig den optimale støtte, uanset hvilken position du sover i. Med en mellemhård støtte vil du opleve en balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras, der fuldender denne drømmeseng. Den bløde og komfortable topmadras er det perfekte touch for at fuldende din søvnoase. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med et smukt design i mørkegrå stof, en solid konstruktion og en unik komfortoplevelse er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for enhver, der søger den perfekte nat af søvn i en elegant indpakning. Drøm stort. Drøm dybt. Drøm i en vidaXL kontinentalseng.

Scroll to Top