vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

3.013 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse 90×190 cm sorte kontinentalseng med madras fra vidaXL. Giv din søvn den komfort, den fortjener.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761648 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort. Ønsker du også at opleve den ultimative drømmesøvn? Så er denne elegante kontinentalseng det perfekte valg for dig. Den kombinerer stilfuldt design med uovertruffen komfort for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse hver nat.

Sengens slidstærke stof i sort udstråler en tidløs elegance, samtidig med at det er åndbart og behageligt at røre ved. Den justerbare sengegavl giver ikke kun et stilfuldt udtryk, men giver dig også den perfekte rygstøtte til læsning eller afslapning i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, oplever du en uovertruffen støtte og tilpasningsevne, der sikrer en god nats søvn uden forstyrrelser.

Den mellemhårde støtte i madrassen er ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i én og samme madras. Og med den hudvenlige topmadras får du både ekstra blødhed og en hygiejnisk soveoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng – det er en investering i din søvn og velvære. Med en robust konstruktion af massivt lærketræ og krydsfiner er denne seng skabt til at holde i mange år fremover. Og med nem montering og brugermanual inkluderet, er det enkelt at få din nye drømmeseng op at stå.

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Giv dig selv den gave, du fortjener, og opgradér din søvn med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top