vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof blå

3.216 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i blød blå stof, 90×190 cm. Forvandl dit soveværelse med stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761675 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat? Med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 90×190 cm i en fortryllende blå farve, kan du forvandle dit soveværelse til et sandt oase af komfort og luksus.

Sengens slidstærke stof kombinerer enkelthed med holdbarhed og sikrer, at den ikke kun ser godt ud, men også er åndbar og behagelig at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse støtten til din ryg, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer en høj kvalitet og enestående trykaflastning. Den mellemhårde støtte sikrer optimal komfort og stabilitet, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen i blød og hudvenlig stofbetræk tilføjer ekstra lag af luksus til din soveoplevelse og sørger for en himmelsk følelse, hver gang du lægger dig til ro.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg, og du kan hurtigt nyde alle fordelene ved din nye kontinentalseng.

Gå ikke på kompromis med din søvnkomfort. Med vidaXL kontinentalsengen er drømmesøvnen kun et klik væk. Forkæl dig selv med den ultimative luksus og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Din søvn fortjener det bedste, så gør dine drømme til virkelighed med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top