vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

3.084 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores kontinentalseng fra vidaXL. Med en elegant mørkegrå stofbetrukket madras i størrelsen 90×200 cm er denne seng det perfekte valg for din gode nattesøvn. Bestil nu og opgrader din søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761678 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og ultimativ afslapning? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegrå stof den perfekte løsning for dig. Denne luksuriøse seng kombinerer stilfuldt design med uovertruffen komfort, så du kan nyde en god søvn hver nat.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, giver et enkelt og rent udseende samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt. Sengegavlen kan justeres i højden for at tilbyde optimal rygstøtte, når du skal slappe af og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til enhver sovestilling og sikrer stabilitet og komfort på samme tid.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der gør den blød og behagelig at ligge på. Med en praktisk størrelse på 90×200 cm er denne kontinentalseng perfekt til en enkelt person, og den vil helt sikkert forvandle dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegrå stof for at opleve den ultimative søvnoplevelse hver nat. Embrace comfort. Sleep luxuriously.

Scroll to Top