vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.417 kr.

Køb en luksuriøs kontinentalseng i blød blå stof til din ultimative søvnkomfort. Med en størrelse på 100×200 cm får du en god nats søvn og en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Investér i din søvnkvalitet i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761714 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL med en madras på 100×200 cm i en fortryllende blå farve er en drøm, der bliver til virkelighed. Forestil dig at glide ned i den bløde og behagelige madras efter en lang dag, klar til at hvile din krop og sind. Denne kontinentalseng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer dig en langvarig kvalitet. Sengegavlen er praktisk designet og kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at finde den perfekte støtte, når du sidder og læser eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der individuelt tilpasser sig din krop, hvilket giver optimal støtte og komfort. Den mellemhårde fasthed sikrer stabilitet og komfort, og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er både hudvenlig og blød, hvilket fuldender din soveoplevelse.

Med denne kontinentalseng er selv de mest urolige nætter garanteret at blive til rolige drømme, og du vil vågne op frisk og udhvilet hver morgen. Lad denne seng blive din oase af ro og velvære, hvor du kan lade tankerne flyde væk og finde den indre ro, som kun en god nats søvn kan give dig. Opgrader dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng og lad drømmene komme til live.

Scroll to Top