vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.374 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant mørkebrun stof. Få den bedste nattesøvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761773 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til en god nats søvn og ultimativ afslapning. Med en størrelse på 140×190 cm er denne seng perfekt til enkeltværelser, gæsteværelser eller mindre soveværelser, hvor pladsen er trang, men komforten skal være i top.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en elegant mørkebrun farve, der tilføjer et touch af luksus til ethvert rum. Stoffet er ikke kun praktisk, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få den perfekte støtte, når du sidder op og læser en bog eller ser fjernsyn.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der har en enestående kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket reducerer forstyrrelser og sikrer en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støttende fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker stabilitet og komfort hele natten.

En hudvenlig topmadras fuldender oplevelsen og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvn. Den er designet med et slidstærkt polyesterbetræk og fyldt med skum, der former sig efter din krop og mindsker trykpunkter for en optimal hvile.

Pakken inkluderer alt, hvad du har brug for: en sengeramme, en sengegavl, en madras og en topmadras. Med en detaljeret brugermanual medfølger montering af denne seng en leg. Opgrader dit soveværelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL og giv dig selv den luksus og hvile, du fortjener.

Scroll to Top