vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.382 kr.

Få luksussoveværelset til en overkommelig pris med vores elegante kontinentalseng i cremefarvet stof. Overlegen kvalitet og komfort i 140×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761806 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof, der måler 140×200 cm. Denne seng er ikke bare et møbel – den er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Stoffet, som sengen er betrukket med, er ikke kun smukt og stilfuldt, det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde det i mange år fremover.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke bare til pynt. Den er designet til at give dig den bedst mulige støtte, når du sidder op for at læse eller se tv. Du kan endda justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til dine behov. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en god nats søvn uden forstyrrelser. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser og tilpasser sig din krop for en skræddersyet komfortoplevelse.

Madrasen på denne kontinentalseng tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve en øget stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen, der følger med, er ikke kun blød og behagelig at ligge på – den er også hudvenlig og slidstærk.

Vi ved, at komfort og kvalitet er afgørende for en god søvn, så derfor har vi valgt materialer af højeste standard til vores kontinentalseng. Sengen er let at samle med den medfølgende brugermanual, og du kan se frem til mange nætter fyldt med ro og afslapning. Giv dig selv den luksus at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. En investering i din velvære, du ikke vil fortryde.

Scroll to Top