vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.849 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og holdbar kvalitet – Vores seng har det hele.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761810 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i målene 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dybdegående og luksuriøs søvnoplevelse hver eneste nat. Denne seng er designet til at tilbyde optimal støtte og komfort, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den stilrene kontinentalseng har et slidstærkt stof i en smuk mørkegrå farve, der både ser elegant ud og er praktisk i brug. Sengegavlen kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og give den rette rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte og en komfortabel topmadras, garanterer denne seng en behagelig søvnoplevelse hele natten.

Sengen er fremstillet af holdbare materialer som massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet. Den er nem at samle med den medfølgende brugermanual og vil være en smuk og funktionel tilføjelse til dit soveværelse.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Investér i din søvnkvalitet og nyd godt af en god nattesøvn hver eneste nat med denne eksklusive seng, der er skabt til at give dig den optimale søvnoplevelse.

Scroll to Top