vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

4.680 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i gråbrun stof. En behagelig og stilfuld tilføjelse til ethvert soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760487 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i en smuk gråbrun farve vil revolutionere din søvnoplevelse og bringe en følelse af ro og velvære ind i dit soveværelse. Denne seng giver dig ikke kun en behagelig og afslappende søvn, men tilfører også et strejf af elegance til dit soveværelsesindretning med sit enkle og stilfulde design.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil bevare sit smukke udseende i lang tid fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop, hvilket giver dig den ultimative støtte og komfort, du har brug for for en god nattesøvn. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en stabil og behagelig liggeposition hele natten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, så du kan vågne op og føle dig helt udhvilet og klar til en ny dag. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Hver detalje på denne kontinentalseng er designet med dit velvære for øje, fra det smukke stofbetræk til den solide konstruktion af massivt træ. Med denne kontinentalseng fra vidaXL er du garanteret en god nattesøvn og en følelse af luksus i dit eget hjem. Tag springet og invester i din velvære i dag med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top