vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.269 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Overlegen komfort og stil i en mørkebrun stof. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733463 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i en smuk mørkebrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng det ideelle valg til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er designet med komfort og holdbarhed for øje. Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve giver et elegant og tidløst udtryk til din indretning. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en enestående tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer stabilitet og komfort, og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er både blød og hudvenlig, hvilket giver dig ekstra komfort og en behagelig søvnoplevelse. Med denne kontinentalseng er du garanteret en god nats søvn og en følelse af velvære hver eneste morgen.

Dette sæt leveres med en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt, hvad du behøver for at skabe din drømmeseng, er inkluderet i pakken.

Investér i din søvn og velvære med denne vidunderlige kontinentalseng med madras og oplev den ultimative luksus i dit eget hjem. Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse i dag og giv dig selv den komfort, du fortjener. Med denne kontinentalseng er drømmesøvnen lige inden for rækkevidde.

Scroll to Top