vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

3.316 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkebrun stof på 90×190 cm fra vidaXL. Gør din søvnoplevelse til noget specielt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759339 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 90×190 cm er en sand perle inden for sovekomfort. Forestil dig at stige ned i en blød og indbydende seng, der straks omfavner din krop og giver dig den ultimative støtte, mens du drømmer sødt. Denne seng er skabt til at sikre dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Sengens slidstærke stof i en elegant mørkebrun farve tilføjer en fornemmelse af luksus til dit soveværelse. Det åndbare stof sikrer god ventilation og holder dig behageligt tempereret hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, så du kan læse, se tv eller arbejde i sengen med optimal rygstøtte.

Den eksklusive madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops naturlige konturer og absorberer bevægelser for at begrænse forstyrrelser under søvnen. Med en mellemhård støtte sikrer madrassen optimal stabilitet og komfort, ideel til mave-sovende personer. Den medfølgende topmadras, med en hudvenlig overflade og blødt fyld, tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse.

Samlet set er denne kontinentalseng en investering i din velvære og sundhed. Den er nem at samle, ved hjælp af den medfølgende brugermanual, og dens holdbare konstruktion garanterer langvarig glæde og komfort. Tag skridtet mod bedre søvn med vidaXL kontinentalseng med madras og oplev den ultimative luksus, hver gang du går i seng.

Scroll to Top