vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof cremefarvet

3.509 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Blød madras og stilfuldt design i cremefarvet stof. Gør din sengetid uforglemmelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759403 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof cremefarvet, Pris: 3272.00, Oplev en højere form for søvnkomfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Denne seng er skabt til at levere den ultimative kombination af stil, funktionalitet og luksus til dit soveværelse. Med sit enkle og rene udseende tilføjer den et strejf af elegance til enhver indretning.

Den slidstærke stof, som sengen er betrukket med, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og skabt til at holde i lang tid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfortniveau og nyde optimal rygstøtte, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Det virkelige højdepunkt ved denne kontinentalseng er madrassen med pocketfjedre, som er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse. De individuelle pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød og minimerer forstyrrelser fra en eventuel partner. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den sikrer stabilitet og komfort.

Topmadrassen, som følger med sengen, tilføjer ekstra lag af blødhed og beskyttelse. Den hudvenlige topmadras har et behageligt stofbetræk og sikrer en ekstra komfortabel overflade at sove på. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet.

Dette komplette sæt inkluderer alt hvad du har brug for til en god nats søvn: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Uanset om du ønsker en dyb og afslappende søvn eller bare et ekstra behageligt sted at slappe af, så vil denne vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof opfylde dine behov og mere til. Skab din egen lille oase af komfort og stil med denne fantastiske seng. Din søvnfortjener det bedste.

Scroll to Top