vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.536 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores kontinentalseng fra vidaXL. Topkvalitetsmaterialer og elegant design til en overkommelig pris. Opgrader din soveoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761509 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i målene 140×190 cm og i en elegant mørkebrun farve er det ultimative valg, når det kommer til at opgradere din søvnoplevelse. Med fokus på både komfort og stil vil denne seng ikke kun tilfredsstille dine behov for en god nats søvn, men også forbedre æstetikken i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en ren og enkel design tilføjer et tidløst touch til rummet, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give den optimale rygstøtte, uanset om du ønsker at læse en god bog i sengen eller slappe af foran fjernsynet.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den tilbyder stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med støtten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering og indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener med vidaXL kontinentalsengen og oplev en forbedret søvnkvalitet og en stilfuld atmosfære i dit soveværelse.

Scroll to Top