vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof blå

5.214 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i blåt stof. Designet for komfort og stil. Bestil nu og sov som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761551 Kategori:

Denne smukt designede vidaXL kontinentalseng med blå stof er alt, hvad du behøver for at opleve den ultimative søvnkomfort. Med sit enkle og rene look tilføjer denne seng elegance til ethvert soveværelse. Den slidstærke stofbetræk er ikke kun åndbart, men også robust og praktisk.

Sengegavlen på denne kontinentalseng kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din komfort efter behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se dine favoritprogrammer på tv, vil denne sengegavl sikre dig optimal rygstøtte og komfort.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne kontinentalseng skabt til at levere en enestående støtte og tilpasningsevne. De pocketfjedre reducerer støj og absorberer stød, samtidig med at de sikrer langvarig holdbarhed.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver dig stabilitet og komfort hele natten igennem. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, vil denne madras give dig den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og fyld af blødt skum, tilføjer ekstra lag af komfort og beskyttelse til din søvnoplevelse. Den er slidstærk og vil skabe det perfekte underlag til din natlige hvile.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du vil modtage alle de nødvendige dele og en brugervenlig manual til nem montering. Skab dit eget lille oase af fred og ro med denne vidaXL kontinentalseng med blå stof, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af komfort og stil.

Scroll to Top