vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.381 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i gråbrun stof. 100×200 cm med komfortabel madras. Perfekt til din drømmesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731286 Kategori:

Jeg kan se, at du allerede har fået en beskrivelse af produktet, som er meget informativ og detaljeret. Jeg kan tilføje, at kontinentalsengen fra vidaXL er designet med fokus på både stil og komfort. Den smukke gråbrune farve og det enkle, men elegante design passer perfekt ind i ethvert soveværelse.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition efter behov, hvilket gør det ideelt til at læse eller slappe af i sengen. Med en madras fyldt med pocketfjedre får du den ultimative støtte og komfort hele natten lang. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte på madrassen giver en perfekt balance mellem fasthed og komfort og er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen beskytter madrassen og giver ekstra polstring for en endnu mere behagelig søvnoplevelse. Den hudvenlige overflade gør det behageligt at ligge direkte på madrassen.

Med en kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en god nats søvn, du får også et stilfuldt og funktionelt møbel til dit soveværelse. Denne seng er holdbar, komfortabel og let at samle. Gør din søvnoplevelse endnu bedre med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top