vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.134 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i stilfuldt lysegråt stof. Oplev en god nats søvn hver nat. Bestil nu og forkæl dig selv.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732173 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof i størrelsen 180×200 cm er ikke bare en seng, det er en fuldendt oplevelse af komfort og luksus. Med sit enkle og rene look passer den perfekt ind i enhver modernistisk eller klassisk indretning. Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng så fantastisk.

Det slidstærke stof på sengen sikrer ikke kun et elegant udtryk, men det er også åndbart og holdbart, hvilket betyder, at din seng vil se godt ud og føles godt i mange år fremover. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, uanset om du læser en god bog eller ser din yndlingsserie i sengen.

Det, der virkelig adskiller denne kontinentalseng, er den medfølgende madras med pocketfjedre. Disse højtydende fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den sikrer den nødvendige stabilitet og komfort.

For at fuldende din søvnoplevelse kommer sengen også med en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige topmadras sikrer ekstra komfort og beskyttelse, så din seng altid føles som ny.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, og med den medfølgende brugermanual er du sikret en problemfri opsætning. Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Investér i din søvnkvalitet med denne elegante og luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Din krop vil takke dig for det hver eneste nat.

Scroll to Top