vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.134 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med den elegante vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Komfort og stil i perfekt balance. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732174 Kategori:

Denne elegant designede kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg til en god nattesøvn og en afslappende oplevelse i dit soveværelse. Med sit enkle og rene look passer denne seng perfekt ind i enhver indretning og tilføjer et luksuriøst touch til rummet. Den slidstærke stofbeklædning er ikke kun åndbar, men også yderst holdbar, så du kan nyde godt af sengens komfort i mange år fremover.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter behov, og den tilbyder fremragende støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en seng, der tilpasser sig din krop og sikrer optimal støtte og komfort hele natten lang. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret søvn.

Madrasen på denne kontinentalseng giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, da den øger stabiliteten og fastheden uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en komplet og helstøbt sengeløsning, men også en stilfuld og funktionel seng, der er nem at montere og vil tage din søvnkvalitet til det næste niveau. Skab dit eget afslappende og luksuriøse soveværelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Søvn er vigtigt, så invester i din fremtidige trivsel og velvære med denne komfortable og stilfulde seng.

Scroll to Top