vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.019 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil i soveværelset med vores elegante kontinentalseng i cremefarvet stof. Køb nu og oplev en dyb og afslappende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732411 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof er det ultimative valg til en dyb og afslappende søvnoplevelse. Med sit elegante og enkle design vil denne seng bringe stil og komfort til ethvert soveværelse.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde en behagelig nattesøvn i lang tid fremover. Den justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte, mens madrassen med pocketfjedre tilbyder en skræddersyet støtte og maksimal komfort.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer en stabil og behagelig liggeposition, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen har et hudvenligt betræk og garanterer en ekstra lag af blødhed og komfort.

Med et solidt ramme af massivt lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng både holdbar og stilfuld. Den leveres med en brugervenlig monteringsmanual og er let at samle selv.

Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse til et oase af afslapning med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig selv forkæles med en god nattesøvn og vågn op veludhvilet og forfrisket hver eneste dag.

Scroll to Top