vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

4.459 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Oplev komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726930 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare et møbel, det er en invitation til ren luksus og komfort i dit soveværelse. Med målene 180×200 cm og i en elegant lysegrå farve passer denne seng perfekt til enhver moderne indretning. Den er ikke kun et smukt syn, men også utroligt behagelig at ligge i.

Sengen er betrukket med blødt fløjl, der føles skånsomt mod huden og tilføjer en varme og hygge til rummet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras er i høj kvalitet med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort. Fjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at du kan få en rolig søvn uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse.

Topmadrassen i hvidt stof tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Den er hudvenlig og blød at ligge på, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med denne kontinentalseng får du ikke bare et sovemøbel, du får en oase af ro og velvære i dit eget hjem. Lad dig fortrylle af luksusen, komforten og skønheden ved denne seng, og giv dig selv den bedste søvnoplevelse hver nat. Drøm stort og sov godt med vidaXL kontinentalsengen i fløjl.

Scroll to Top