vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

4.468 kr.

Forkæl dig med luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant mørkegrå fløjl – oplev en god nats søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731155 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå, tilfører en ny dimension af luksus til dit soveværelse. Med sit sofistikerede design og enestående komfort vil denne kontinentalseng revolutionere din søvnoplevelse. Lad dig forføre af det bløde fløjl, der omfavner dig, når du sætter dig til rette i sengen. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en fornemmelse af ren velvære og fuldender det luksuriøse udseende.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og nyde optimal støtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras med pocketfjedre sikrer førsteklasses kvalitet og en behagelig nattesøvn. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner sover uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med fastheden. Den hudvenlige topmadras beskytter din madras mod slid og er blød og behagelig at ligge på. Den er nem at rengøre og vedligeholde, og sikrer en hygiejnisk søvnoplevelse hver nat.

Denne kontinentalseng er ikke bare et møbel, det er en investering i din søvn og din livskvalitet. Med dens elegante design og luksuriøse materialer vil den forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering og øjeblikkelig glæde – din drømmeseng venter på dig. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrå.

Scroll to Top