vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

4.599 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, høj kvalitet og den perfekte størrelse til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723595 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i elegant sort stof er det ultimative valg for dig, der søger en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse. Med sit enkle og rene design vil denne seng bringe en følelse af stil og elegance til dit soveværelse.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en god nattesøvn i lang tid. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket reducerer forstyrrelser og sikrer en rolig og afslappende søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der sover på maven, da den giver den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og dens slidstærke stofbetræk sikrer en behagelig følelse, mens du hviler. Alt i alt tilbyder denne kontinentalseng en perfekt balance mellem komfort, stil og funktionalitet, og den vil helt sikkert blive et centralt element i dit soveværelse.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og invester i denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras. Med denne seng kan du se frem til mange nætter fyldt med dyb og afslappende søvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen. Gør dit soveværelse til en oase af ro og komfort med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top