vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.650 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i stilfuldt lysegråt stof. Valget for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723694 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm er en sand drøm for enhver, der længes efter en god nats søvn og en behagelig hvileoplevelse. Med sit stilfulde og enkle design i lysegrå stof vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses æstetik, men også tilbyde en høj grad af komfort og afslapning.

Den slidstærke stofbeklædning giver sengen et elegant udseende og sikrer, at den er åndbar og holdbar i lang tid. En praktisk justerbar sengegavl tilbyder dig muligheden for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du har brug for at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre, er du sikret en yderst behagelig og støttende liggeflade. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne, hvilket giver dig den rigtige balance mellem komfort og støtte. Madrassen har en mellemhård støtte, ideel for dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer samtidig stabilitet og komfort.

Topmadrassen på denne seng er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt mod huden. Den ekstra madrasbeskytter er ikke kun komfortabel, men også praktisk og let at vedligeholde.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Enhver køber af denne seng vil blive forsynet med en brugervenlig manual for let og hurtig montering.

Med sine mål på 203 x 93 x 78/88 cm for sengen, 90 x 200 x 20 cm for madrassen og 90 x 200 x 5 cm for topmadrassen, vil denne kontinentalseng med madras fra vidaXL blive din favoritplads i hjemmet. Pakken indeholder alt hvad du behøver for at komme i gang – en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Så forkæl dig selv med denne fantastiske seng og oplev den ultimative komfort i dit soveværelse.

Scroll to Top