vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.793 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores 100×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Den perfekte blanding af elegance og ergonomi.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724484 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå
Pris: 3056.00 DKK

Drøm sødt og vågn frisk hver morgen med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og maksimal komfort. Det lækre stof i lysegråt giver sengen et stilrent og moderne udtryk, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse.

Stoffet på sengen er ikke blot smukt, det er også åndbart og utroligt slidstærkt, så du kan nyde sengens komfort i mange år fremover. Den justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte, når du sidder op i sengen og ønsker at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en perfekt tilpasning til din krop og en fantastisk støtte til en god nats søvn. Den mellemhårde fasthed på madrassen giver dig den rette balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan sove trygt og behageligt hele natten. Og med pakken, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, er det let at samle din nye drømmeseng selv.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen. Lad dig forføre af dens komfort, kvalitet og elegance, og start din rejse mod bedre søvn og velvære i dag.

Scroll to Top