vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

3.962 kr.

Oplev luksusen ved vores cremefarvede kontinentalseng fra vidaXL. Få en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724551 Kategori:

Den cremefarvede vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Denne seng er designet med fokus på maksimal afslapning og søvnkvalitet.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, giver et enkelt og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Sengegavlen kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og optimal tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse under din søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse. Den cremefarvede seng og dens tilhørende madras og topmadras komplementerer hinanden perfekt og skaber en stilfuld og behagelig soveplads.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Alle nødvendige dele og en brugermanual medfølger for nem montering. Skab dit eget oase af ro og komfort med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top