vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.343 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Håndlavet med komfort i tankerne. Køb nu og oplev ægte afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724617 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg til dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stilfuldt design og komfort i topklasse. Denne 180×200 cm store seng er perfekt til både par og enkeltpersoner, der ønsker maksimal afslapning og velvære.

Sengens elegante mørkegrå stof giver et tidløst og stilfuldt udtryk, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur og en optimal søvnkvalitet hele året rundt.

Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en smuk æstetik, men også den perfekte støtte, når du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen. Denne funktion gør sengen både praktisk og komfortabel til enhver aktivitet, du foretager dig i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en behagelig og støttende liggeoplevelse. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer, at du får en uforstyrret nattesøvn hver eneste nat. Den mellemhårde støtte i madrassen giver den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for de, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen i hudvenligt materiale tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Den er praktisk og let at vedligeholde, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og indbydende i lang tid fremover.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en komplet løsning til din sovekomfort, men også et smukt møbel, der vil pryde dit soveværelse med elegance og stil. Invester i din søvnkvalitet og velvære med denne luksuriøse kontinentalseng og oplev en ny dimension af afslapning og velvære hver eneste nat. Din fremtidige drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top