vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

4.425 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en 180×200 cm madras og stilfuldt sort stof – få den ultimative komfort i din soveværelse. 🛏️💤 #sovn #komfort #kvalitet

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724618 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i sort stof er en luksuriøs og elegant tilføjelse til ethvert soveværelse. Denne smukt designede seng tilbyder ikke kun enestående komfort, men også et stilfuldt udseende, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Med sit slidstærke stof i sort har denne kontinentalseng et moderne og minimalistisk udtryk, der passer perfekt til enhver indretning. Stoffet er ikke kun smukt, men også åndbart og holdbart, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover.

En af de fremragende funktioner ved denne kontinentalseng er den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver ikke kun en elegant finish på sengen, men giver også en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilbyder enestående komfort og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig til din krop og absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte giver øget stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse.

Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at opgradere dit soveværelse, herunder en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Med denne kontinentalseng vil du ikke kun få en god nats søvn, men også et stilfuldt møbel, der vil blive et centralt element i dit soveværelse.

Oplev den ultimative komfort og luksus med vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i sort stof. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og skab en atmosfære af elegance og afslapning i dit soveværelse med denne enestående seng.

Scroll to Top