vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

3.722 kr.

Dyk ned i dyb komfort med vores stilfulde kontinentalseng i cremefarvet stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697489 Kategori:

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk cremefarvet stofbeklædning. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative komfort og støtte, så du kan nyde en dyb og forfriskende søvn hver nat.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, tilføjer et elegant og rent udseende til dit soveværelse og er både åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og ergonomi, mens du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du den optimale støtte og tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer, at du ikke forstyrres af din partners bevægelser om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet uden at gå på kompromis med komforten og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din søvnoplevelse. Med en blød og holdbar stofbeklædning giver topmadrassen en ekstra lag af luksus til din seng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med en brugervenlig manual inkluderet i pakken, er monteringen af denne kontinentalseng enkel og problemfri.

Skab det perfekte sovemiljø med vores vidaXL kontinentalseng med madras, der vil løfte din søvn til nye højder af komfort og velvære.

Scroll to Top