vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

4.510 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng i mørkebrun stof. Perfekt til en god nattesøvn og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697526 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun stråler af elegance og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Med sit smukke og slidstærke stof i en varm mørkebrun farve tilbyder denne kontinentalseng ikke kun en god nattesøvn, men også et stilfuldt udtryk, der passer perfekt til enhver indretning.

Det unikke design inkluderer en justerbar sengegavl, der giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Madrassen, udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, sikrer en tilpasset og behagelig støtte, der absorberer støj og bevægelser. Den mellemhårde fasthed balancerer stabilitet og komfort perfekt, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med sin bløde og hudvenlige overflade tilføjer en ekstra dimension af luksus og hygge til din nattesøvn. Den praktiske seng leveres med en brugervenlig manual for nem og problemfri montering.

Med dimensionerne 203 x 183 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 180 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 180 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, er denne kontinentalseng den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne elegante vidaXL kontinentalseng, der ikke kun sikrer en god søvn, men også tilføjer et strejf af luksus til dit soveværelse. Gør drømmene sødere og nætterne mere behagelige med denne enestående seng, der oser af kvalitet og velvære.

Scroll to Top