vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

4.474 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og imponerende kvalitet. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694192 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i smukt sort stof er din nøgle til en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver eneste nat. Denne elegante seng er designet med komfort og stil for øje, så du kan slappe af i en seng, der ikke kun er funktionel, men også smuk at se på.

Sengens robuste stof er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, mens du slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og støtter dig perfekt gennem hele natten. Dens mellemhårde støtte giver en stabil og behagelig liggeposition, ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Den hudvenlige topmadras fuldender oplevelsen med sit bløde stofbetræk og behagelige fyld af skum, der øger komforten og beskytter madrassen mod slid.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et stilfuldt og funktionelt møbel i dit soveværelse.

Inkluderet i pakken er en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din velvære med den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i dag.

Scroll to Top