vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

4.418 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort stof. Ideel til en forfriskende nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695215 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i en smuk sort farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt kombination af stil, komfort og holdbarhed. Med denne seng vil du opleve en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat.

Den smarte og moderne seng er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun har et enkelt og rent look, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af allerhøjeste kvalitet, som sikrer lang holdbarhed og optimal tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød effektivt, hvilket betyder, at du vil nyde en stille og rolig søvn uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemhård støtte, som giver stabilitet og den rette fasthed, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket sikrer ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Den er en ideel tilføjelse til at forlænge levetiden på din madras og give dig en ekstra lag af luksus.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og den er det ultimative valg for dig, der sætter pris på kvalitet, stil og komfort i din søvn. Så opgrader din søvnoplevelse i dag med den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras – et perfekt valg til dit soveværelse.

Scroll to Top