vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.318 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Luksuriøst design, optimal komfort og fremragende kvalitet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697260 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm og i en elegant mørkegrå farve er den ultimative løsning for dig, der søger en perfekt nattesøvn og maksimal komfort. Denne seng er mere end bare et sted at sove; den er et oase af afslapning og velvære.

Det slidstærke stof, der omfavner sengerammen og sengegavlen, tilføjer elegance til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en lang levetid og en behagelig overflade at hvile på.

Sengegavlen er ikke kun et æstetisk element; den er også praktisk. Med mulighed for justering i højden, kan du nemt tilpasse din siddestilling, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Den giver også en fremragende støtte til din ryg, mens du hviler op ad den.

Den medfølgende madras er en sand drøm. Udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, tilpasser den sig perfekt til din krops form og absorberer støj og bevægelser, så du forstyrres mindre under søvnen. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en mere fast liggeflade, men stadig ønsker optimal komfort.

Topmadrassen på denne kontinentalseng tilføjer en ekstra lag af luksus. Betrækket i hudvenligt og slidstærkt stof giver en blød overflade at ligge på, samtidig med at den beskytter madrassen mod snavs og slid.

Med denne komplette sengesæt med sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras kan du se frem til en drømmende nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Oplev den ultimative sovekomfort med vidaXL kontinentalsengen og forvandl dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Din nye favoritplads venter på dig.

Scroll to Top