vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

4.587 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i elegant sort stof. Nyd en perfekt nattesøvn og vågn frisk og veludhvilet hver morgen. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692905 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den elegante sorte stofbetræk på sengen giver et sofistikeret og moderne udtryk, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning.

Sengen er designet med både stil og funktion i tankerne. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden, så du kan nyde optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver en behagelig og støttende søvnoplevelse.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer både stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng ideel til enhver sovestilling. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og øger din sovekomfort.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også en elegant og stilfuld seng, som vil være et smukt og funktionelt midtpunkt i dit soveværelse. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top