vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

2.734 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Elegance møder funktionalitet med denne stilfulde lysegrå seng i høj kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692973 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i 90×190 cm lysegrå stof er en sand drøm, der venter på at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Denne luksuriøse seng er designet til at tilbyde dig den ultimative nattesøvnoplevelse, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt for at sikre din velvære og hvile.

Sengens slidstærke stof i lysegrå nuance udstråler elegance og enkelthed, der passer perfekt til ethvert soveværelsesindretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket garanterer langvarig glæde af sengen. Du vil elske at krybe ned i denne seng efter en lang dag og lade dig omslutte af dens bløde og behagelige materialer.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden for at sikre dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser din yndlingsserie. Denne funktion giver dig mulighed for at nyde din tid i sengen endnu mere og gør sengen til et multifunktionelt møbel i dit hjem.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer dig en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling.

Sengen leveres desuden med en hudvenlig topmadras, der er skabt til at give dig ekstra komfort og beskyttelse. Topmadrassen har et blødt og slidstærkt betræk, der føles behageligt mod huden og sikrer, at din nattesøvn er så behagelig som muligt. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen og være klar til at møde dagen med ny energi og vitalitet.

Vær den stolte ejer af denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof og lad dig forkæle med en nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Investér i din søvn og velvære i dag og oplev forskellen, det kan gøre for din livskvalitet. Tag imod denne unikke mulighed for at skabe dit eget drømmesoveværelse og nyd den ultimative komfort og afslapning, som denne seng kan tilbyde dig.

Scroll to Top