vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

3.709 kr.

Få den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort stof. Oplev luksusen hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693076 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med madras i 140×190 cm vil revolutionere din nattesøvn og give dig den ultimative søvnoplevelse. Designet med høj kvalitet og komfort for øje, vil denne kontinentalseng være det perfekte centrum i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en elegant sort farve tilføjer et sofistikeret og stilfuldt touch til enhver indretning. Det åndbare og slidstærke stof sikrer, at din seng forbliver smuk og funktionel i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og nyde optimal støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at tilpasse sig din krop og sikre en rolig og uforstyrret søvn hele natten. De stabile pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en fredelig søvn uden forstyrrelser.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en solid konstruktion af massivt lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng bygget til at holde og give dig mange års god søvn. Så invester i din søvnkvalitet med denne vidaXL kontinentalseng og oplev den ultimative komfort og afslapning hver nat.

Scroll to Top