vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

3.947 kr.

Opdag komfort i sin reneste form med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof, perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693102 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en cremefarvet stofoverflade i størrelsen 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt balance mellem stil og komfort. Lad dig forkæle af en god nats søvn og oplev følelsen af ren velvære hver eneste gang, du lægger dig til ro.

Det slidstærke stof, der dækker sengens ramme, emmer af elegance og enkelthed. Det er ikke blot smukt at se på, men det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer dig en seng, der vil holde i mange år fremover. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun ergonomisk støtte, men tilføjer også et strejf af luksus til din soveværelsesindretning.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som er kendt for deres støttesystem og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret nattesøvn. Madrassen byder på en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve øget stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet.

Topmadrassen, der fuldender denne fantastiske seng, er både hudvenlig og blød at ligge på. Den ekstra lag af komfort sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Så lad dig forføre af skønheden og funktionaliteten i denne vidaXL kontinentalseng. Med dens elegante design, højkvalitets materialer og enestående komfort er den det ideelle valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn og en smuk indretning i soveværelset. Drøm sødt og vågn forfrisket op med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top