vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

3.858 kr.

Få en god nattesøvn med vidaXL kontinentalseng i stilfuldt design. Blød madras og luksuriøst stof. Oplev ultimativ komfort i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693107 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL kombinerer stil og komfort på en perfekt måde, og den vil forvandle dit soveværelse til en oase af velvære og afslapning. Designet med en elegant sort stoftype, udstråler denne seng en tidløs elegance, der passer perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også utroligt slidstærkt og åndbart.

Sengen leveres med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at sikre optimal komfort, uanset om du foretrækker at læse en bog eller se tv i sengen. Denne funktion gør det også lettere at opretholde en god kropsholdning, mens du nyder din nattesøvn. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig kroppens konturer og sikrer en støttende og behagelig søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der sover på maven og har brug for ekstra stabilitet. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld. Kombinationen af disse tre elementer skaber en soveoplevelse, der er en sand luksus for kroppen og sindet.

Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i dit velvære og helbred. Med en solid konstruktion og kvalitetsmaterialer er denne seng designet til at holde i mange år fremover. Så lad dig fordybe i en god nats søvn og vågn op forfrisket og klar til en ny dag med vidaXL kontinentalsengen med madras. Din søvn er det værd.

Scroll to Top