vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.740 kr.

Optimer din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Premium kvalitet og komfort med stofbetræk i elegant lysegrå. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691888 Kategori:

Den komfortable vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm i en smuk lysegrå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Denne eksklusive seng kombinerer stilfuldt design med enestående komfort og funktionalitet.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der sover på maven, og den sikrer optimal stabilitet og komfort.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket bidrager til en endnu mere behagelig søvnoplevelse. Der er også tænkt på hygiejnen, da madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hensyn til din sundhed og sikkerhed.

Denne elegante kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme. Med mål på 203 x 203 x 78/88 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for hver madras og 200 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er der rigeligt med plads til at strække ud og slappe af i luksus.

Hvis du værdsætter kvalitet, komfort og stil, vil denne vidaXL kontinentalseng med madras være det perfekte valg for dit soveværelse. Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse med denne skønne seng, der vil sikre dig en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top