vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

4.741 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med vores moderne kontinentalseng i elegant mørkebrun stof. Oplev ultimativ afslapning hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691914 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg, hvis du ønsker en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Med sit elegante design i mørkebrun stof tilføjer denne seng både stil og luksus til dit soveværelse.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, giver ikke kun et enkelt og rent udtryk, men er også åndbart og praktisk talt uimodtageligt overfor daglig slitage. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at sikre den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop for en skræddersyet støtte og maksimal komfort. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og har brug for ekstra stabilitet og komfort.

Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af blødhed til din søvnoplevelse med sit hudvenlige stofbetræk og fyld af blødt skum. Denne topmadras giver dig den ultimative følelse af at svæve i luften, mens du drømmer sødt hele natten.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af denne luksuriøse kontinentalseng en leg.

Skab et oase af ro og komfort i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 200×200 cm. Med dens elegante design, overlegne komfort og holdbarhed er denne seng det ideelle valg for dig, der kun ønsker det bedste. Oplev den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top