vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

4.442 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores luxuriøse kontinentalseng. En cremefarvet drøm i 160×200 cm størrelse. Din nøgle til komfortabel søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692118 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative samlingspunkt for komfort og stil i dit soveværelse. Med en imponerende størrelse på 160×200 cm og et smukt cremefarvet stofdesign vil denne seng ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføre et strejf af elegance til dit hjem.

Det slidstærke stof, lavet af 100 % polyester, giver sengen et rent og luksuriøst udseende. Det er ikke kun behageligt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og indbydende i lang tid fremover.

Sengens sengegavl er ikke kun en smuk tilføjelse til designet, den er også yderst praktisk. Du kan justere højden på sengegavlen efter behov for at opnå optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den ergonomiske udformning af sengegavlen giver fremragende rygstøtte og sikrer, at du kan slappe af i stil.

Den medfølgende madras er en sand perle i denne kontinentalsengs pakke. Med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, vil du opleve en unik støtte og tilpasningsevne, som kun den bedste madras kan tilbyde. Med en medium fasthed er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den sikrer en behagelig og stabil søvnoplevelse.

Topmadrassen, der fuldender dette ensemble, er lige så luksuriøs som resten af sengen. Den er betrukket med et hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, der giver ekstra komfort og beskyttelse for din madras. Den hvide topmadras matcher perfekt sengens cremefarvede design og tilføjer et eksklusivt touch til hele setuppet.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke bare et sted at sove, du får en oase af komfort og stil, der vil transformere dit soveværelse til en drømmende oase. Oplev den ultimative søvnoplevelse og vågn op forfrisket og veludhvilet hver morgen med denne enestående seng.

Scroll to Top