vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

4.351 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. 160×200 cm cremefarvet stofmadras med hovedgærde og design i topkvalitet. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688785 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til en himmelsk nattesøvn. Med sit luksuriøse design og funktionelle egenskaber vil denne seng forvandle dit soveværelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener.

Sengen er udstyret med en slidstærk stofbeklædning i en elegant cremefarve, som både tilføjer et sofistikeret touch til rummet og sikrer langvarig holdbarhed. Stoffet er åndbart og behageligt mod huden, hvilket skaber en behagelig atmosfære for en god nats søvn.

En praktisk sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og tilbyder fremragende understøttelse, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Den justerbare sengegavl sikrer optimal komfort og ergonomisk støtte, så du kan nyde hvert øjeblik i sengen.

Madrasen, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, tilbyder enestående støtte og tilpasningsevne, hvilket sikrer en behagelig og afslappende søvnoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde uforstyrret hvile hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast overflade, uden at gå på kompromis med komforten. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse, så du kan drømme sødt og vågne op forfrisket hver morgen.

Bring luksusen ind i dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, og oplev den ultimative søvnkomfort og afslapning, du fortjener. Gå ikke glip af muligheden for at forkæle dig selv med denne enestående seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top