vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

4.462 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores kontinentalseng fra vidaXL i elegant sort stof. 180×200 cm med komfortabel madras. Gør din seng til et fristed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688549 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i sort stof er det ultimative valg til dig, der ønsker en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse hver eneste nat. Med sit stilfulde design og høje kvalitet vil denne kontinentalseng revolutionere din søvnkvalitet og forvandle dit soveværelse til et æstetisk tilflugtssted.

Det slidstærke stof i en elegant sort farve giver sengen et tidløst og sofistikeret udseende, der vil passe smukt ind i enhver indretning. Ikke kun ser sengen fantastisk ud, men den er også designet til at levere maksimal komfort og støtte. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og nyde optimal rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre tilbyder denne kontinentalseng en perfekt balance mellem støtte og komfort. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere stød, hvilket reducerer eventuelle forstyrrelser og sikrer en rolig søvn hele natten. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en fast madras uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, der føles som en krammere ved sengetid. Med dette sæt får du ikke kun en seng, men en komplet soveløsning med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt sammen pakket i én bekvem pakke med en brugervenlig manual til nem montering.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med den vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Lad denne seng blive det centrale element i dit soveværelse og oplev en ny dimension af velvære og søvnkvalitet hver nat. Forkæl dig selv med denne eksklusive seng, og opnå den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top