vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm kunstlæder hvid

5.162 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng med LED-lys. Oplev komfort og elegance på en helt ny måde. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335984720 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i hvid kunstlæder på 140×190 cm er det ultimative statement-piece til dit soveværelse. Med sit elegante design og moderne funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase af komfort og stil.

Det slidstærke kunstlæder, der er brugt til at konstruere denne seng, er ikke kun nemt at rengøre, men det tilføjer også en sofistikeret og luksuriøs touch til rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, mens du læser eller ser tv. Og med det farverige LED-lys, der omgiver sengen, skaber du en magisk atmosfære i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, den er også utroligt behagelig at ligge i. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig den bedst mulige søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og er designet for at øge din komfort og give dig en ekstra lag af blødhed.

Med en brugervenlig monteringsvejledning inkluderet, er det nemt at samle denne fantastiske kontinentalseng derude. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys – et mesterværk af stil, komfort og funktionalitet. Gør dit soveværelse til en oase af ro og luksus med denne enestående seng, der opgraderer din søvn til et kunstværk.

Scroll to Top