vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

4.698 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng. Den elegante seng med LED-lys og blød stofoverflade giver dig den perfekte søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981297 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×200 cm vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Med sit stilrene design i sort stof vil denne seng blive det ultimative centrum for din indretningsstil.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og utroligt slidstærkt, hvilket sikrer dig en seng af høj kvalitet, der holder i lang tid. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition efter behov og nyde optimal komfort, når du læser en bog eller ser tv i sengen.

Skab en magisk stemning i dit soveværelse med de farverige LED-lys, der skaber en beroligende atmosfære og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige lysshow. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og giver dig den perfekte støtte, uanset hvordan du ligger.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og blødt stof, der øger din sovekomfort og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Og med en brugervenlig manual til nem montering kan du nyde din nye kontinentalseng med det samme.

Tag kontrollen over dit soveværelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, der ikke kun er et møbel, men en investering i din velvære og søvnkvalitet. Gør din næste nattesøvn til en oplevelse med denne fantastiske seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde.

Scroll to Top