vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.992 kr.

Skab drømmeland i lyserød elegance med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Ideel størrelse og komfort til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918064 Kategori:

Den lyserøde vidaXL kontinentalseng med fløjl er ikke kun et møbel, men en oplevelse af luksus og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en drømmende oase. Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale inviterer sengen dig til at slappe af og finde ro i en behagelig søvn.

Sengegavlen, der kan justeres i højden, tilbyder den perfekte støtte, når du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen. Og med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, garanteres du en høj kvalitet af støtte og tilpasningsevne, der vil sikre dig en god nattesøvn uden forstyrrelser.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til dem der foretrækker at sove på maven. En hudvenlig topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse samt en ekstra dimension af hygge til din soveoplevelse.

Men denne kontinentalseng er mere end bare en seng – den multifunktionelle bænk i matchende lyserødt fløjlsmateriale tilføjer et stilfuldt element til dit soveværelse. Brug den som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden for en ekstra touch af elegance.

Med sin lyserøde farve og elegante design er denne vidaXL kontinentalseng med madras og bænk en investering i din søvnkvalitet og samtidig en smuk tilføjelse til din indretning. Skab dit eget personlige fristed og nyd en dyb og afslappende søvn, der vil genoplade dine batterier og give dig energi til at møde en ny dag med liv og glæde.

Scroll to Top