vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

5.151 kr.

Få den bedste nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant lysegrå stof. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883250 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stil og komfort. Denne seng er mere end bare en soveplads – den er et smukt designelement i dit soveværelse.

Stoffet på denne kontinentalseng er ikke kun slidstærkt, men det har også en elegant og ren udstråling, der passer perfekt ind i enhver indretning. Åndbart og behageligt at røre ved, stoffet skaber et luksuriøst udseende, der appellerer til dine sanser.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Denne funktion giver dig mulighed for at opretholde den optimale siddeposition, når du læser en bog eller ser tv. Sengegavlen tilføjer også en sofistikeret touch til sengens overordnede design.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og ekstraordinære komfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig kroppens trykpunkter og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der fuldender denne seng, er ikke kun hudvenlig, men også blød og behagelig. Den tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid og slid. Perfekt til at fuldende din soveoplevelse.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Den tilføjer et strejf af elegance og funktionalitet til dit soveværelse.

Udover sin skønhed og komfort leveres denne kontinentalseng med en brugervenlig monteringsmanual for nem samling derhjemme. Venligst bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet.

Oplev luksusen af en god nattesøvn med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå stof. En investering i din komfort og velvære, der vil bringe ro og stil til dit soveværelse. Giv dig selv den søvn, du fortjener, med denne elegante og funktionelle kontinentalseng.

Scroll to Top