vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl sort

5.573 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant fløjlstopning får du en unik og stilfuld søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876914 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl i størrelsen 200×200 cm er det ultimative statement-piece til dit soveværelse. Med denne seng får du ikke kun en god nats søvn, men også et møbel, der vil tilføje en luksuriøs og moderne touch til dit rum. Sengen er betrukket med blød og behagelig fløjl, der føles dejligt mod huden og tilføjer en elegant finish til designet.

Den medfølgende sengegavl kan justeres, så du kan finde den perfekte position til læsning eller TV-kiggeri. Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en stemningsfuld atmosfære og tilføjer en futuristisk kant til sengens udseende.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og optimal støtte til din krop. Topmadrassen, lavet af hudvenligt materiale, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse. Bemærk, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. USB-stikket til LED-lysene kræver en certificeret 5V strømkilde, som dog ikke er inkluderet. Sættet indeholder sengeramme, sengegavl, to madrasser, topmadras og LED-strips.

Skab dit drømmesoveværelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse til en oase af velvære og stil med denne fantastiske seng.

Scroll to Top