vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour pink

2.984 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med denne rosa velour kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. En drøm til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876748 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour pink

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i blød fløjl, der ikke kun sikrer en god nattesøvn, men også bringer en unik og moderne touch til dit soveværelse.

Den bløde fløjlopbukning inviterer dig til øjeblikke af ren afslapning, mens den justerbare sengegavl tilbyder perfekt støtte, når du sidder op og læser din yndlingsbog eller ser en film. Det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme, skaber en beroligende atmosfære og giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dit humør.

Med en madras fyldt med pocketfjedre garanteres du en god nats søvn med optimal støtte og komfort. Den medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse mod slid.

Vores kontinentalseng er ikke blot et møbel, det er en oplevelse. Designet i lyserød velour og med en elegant finish, vil denne seng blive det centrale punkt i dit soveværelse og tilføre en følelse af luksus og stil.

Bemærk venligst, at produktet leveres med USB-stik, men den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Vi tilbyder en brugervenlig manual for nem montering, og du kan være sikker på at kvaliteten er i top.

Forkæl dig selv med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og lad dine drømme føre dig til en verden af luksus og velbehag.

Scroll to Top