vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm kunstlæder hvid

4.578 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores kontinentalseng fra vidaXL – med indbygget LED-lys og stilrent design. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847380 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm kunstlæder hvid
Pris: 4478.00

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne fantastiske seng vil blive det centrale punkt i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ren elegance.

Udført i slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, kombinerer denne seng både funktionalitet og æstetik. Det glatte overflademateriale er let at rengøre med en fugtig klud og har en luksuriøs finish, der afspejler ægte læder.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver en behagelig rygstøtte, når du sidder op og slapper af. LED-lysbåndet langs sengens ramme tilføjer en stemningsfuld belysning og skaber en følelse af ro og velvære i rummet.

Den integrerede madras med pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og giver ekstra komfort og støtte til en god nats søvn.

Bemærk, at produktet leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Sengen har også et USB-stik, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder praktisk og nemt.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Skab dit eget personlige fristed og lad drømmene føre dig til en verden af velvære og afslapning hver nat.

Scroll to Top