vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

5.015 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og stilfuldt stof i lysegrå farve. Dine nætter bliver ikke det samme igen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845267 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL med LED-lys i størrelsen 160×200 cm i en elegant lysegrå farve er ikke bare en seng – det er et kunstværk i dit soveværelse. Med sit slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart, samt den praktiske og justerbare sengegavl, giver denne seng dig den ultimative komfort og stil.

Det unikke LED-lys under sengen skaber en farverig atmosfære og en beroligende effekt i dit soveværelse. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på en god nats søvn med optimal støtte og holdbarhed. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og ekstra komfortabel.

Sengen er nem at samle med den medfølgende brugermanual, og du kan endda tilslutte din egen USB-strømkilde til LED-lyset for at skabe den perfekte stemning. Bemærk, at den højteknologiske LED-strip kan tilpasses i længden, så den passer præcis til din seng.

Skab dit eget personlige mini-lysshow i dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Det er ikke bare en seng – det er en livsstil og en investering i din søvnkvalitet og stil. Forkæl dig selv med det bedste og oplev en nattesøvn som aldrig før med denne fantastiske seng. Lys op dit soveværelse og dit liv med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top